ថ្ងៃទី 11 ខែមេសា ឆ្នាំ2012, ម៉ោង 03:38 AM អង្គរធំ
ស្ត្រីមេផ្ទះមួយចំនួន មានបញ្ហារឿងពេលខ្លះ ដាំបាយច្រើន ហើយទទួលទានមិនអស់ បើចាក់ ចោល ស្តាយ តែបើទុកយូរ បាយនឹងផ្អូម។ ប៉ុន្តែ ពេលនេះ អ្នកអាចដាំបាយ ឱ្យទុកបានយូរ ដោយមិន ជូរផ្អូម តាមតិចនិកងាយៗខាងក្រោម...។
មុននឹងដាំបាយ អ្នកត្រូវដាក់ទឹកខ្មេះ ចូលក្នុង ទឹកបាយ ប្រមាណ ១ស្លាបព្រាកាហ្វេ ព្រោះវាអាច ជួយឱ្យបាយមិនឆាប់ជូរផ្អូម។ បន្ទាប់ពីដាក់ទឹកខ្មេះ ចូលក្នុងឆ្នាំងបាយហើយ ត្រូវចាំឱ្យបាយឆ្អិន បន្ទាប់មក ដួសបាយដាក់ក្នុងថង់ ឬប្រអប់អាហារ ដែលអ្នក ត្រៀមទុក។ ប៉ុន្តែ កុំទាន់ចងមាត់ថង់ភ្លាមៗ គួរទុក ចោលមួយសន្ទុះ ដើម្បីឱ្យចំហាយទឹក ហើរចេញ សិន ព្រោះបើអ្នកចងមាត់ថង់ភ្លាមៗ អាចធ្វើឱ្យ បាយរបស់អ្នក កើតមេរោគ និងឆាប់ផ្អូមខូចបាន។
សម្រាប់វិធីនេះ អ្នកអាចរក្សាទុកបាយ ដែល ចម្អិនហើយ បានយូរដល់៤ថ្ងៃ។ ក្រៅពីនោះ បាយ ក៏ស្ថិតក្នុងសភាពល្អ មិនជ្រាយ មិនដុំ និងមិនផ្អូម ទៀតផង៕akt
0 comments