៤​វិ​ធី ច​ម្អិន​ស៊ុត​ឱ្យ​ឆ្ងា​ញ់

Posted by Email:knewdaynews@yahoo.com Monday, February 13, 2012


ថ្ងៃទី​ 22 ខែវិច្ឆិកា ឆ្នាំ2011, ម៉ោង 02:28 PM
2


វិ​ធី​ស្ងោ​រ​ស៊ុ​ត​ជ័​រ​ព្នៅ​ ​៖​ ​ គួ​រ​ដា​ក់​ស៊ុ​ត​ក្នុ​ង​ឆ្នាំ​ង​ ​តាំ​ង​ពី​នៅ​ទឹ​ក​ត្រ​ជា​ក់​ ​រួ​ច​លើ​ក​យ​ក​ទៅ​ដា​ក់​លើ​ភ្លើ​ង​ ​កំ​ណ​ត់​ពេ​ល​ត្រឹ​ម​ ​១​០​នា​ទី​ ​រា​ប់​ចា​ប់​តាំ​ង​ពី​ចា​ប់​ផ្តើ​ម​ដា​ក់​លើ​ភ្លើ​ង​ ​រួ​ច​ដួ​ស​ស៊ុ​ត​ចេ​ញ​ម​ក​ត្រាំ​ទឹ​ក​ត្រ​ជា​ក់​ ​នោះ​អ្ន​ក​នឹ​ង​បា​ន​ស៊ុ​ត​ស​ឆ្អិ​ន​ ​និ​ង​ស៊ុ​ត​ក្រ​ហ​ម​ ​នៅ​ជ័​រ​ព្នៅ​ ​មិ​ន​ខា​ន​។
វិ​ធី​ចៀ​ន​ស៊ុ​ត​ទាំ​ង​មូ​ល​ឱ្យ​ឆ្ងា​ញ់​ ​៖ ​គួ​រ​ប្រើ​ស៊ុ​ត​ទា​ ​ប្រ​សើ​រ​ជា​ង​ស៊ុ​ត​មា​ន់​ ​ដោ​យ​ទុ​ក​ឱ្យ​ខ្លា​ញ់​ក្តៅ​សិ​ន​ ​សឹ​ម​គោះ​ស៊ុ​ត​ទា​ចូ​ល​ ​ចៀ​ន​តែ​មួ​យ​ចំ​ហៀ​ង​ ​ដោ​យ​មិ​នត្រ​ឡ​ប់​ស៊ុ​ត​ ​គ្រា​ន់​តែ​ព្យា​យា​ម​ដួ​ស​ខ្លា​ញ់​ក្តៅ​ ​ម​ក​ស្រោ​ច​ពី​លើ​ស៊ុ​ត​ ​នឹ​ង​បា​ន​ស៊ុ​ត​ចៀ​ន​ដែ​ល​ឆ្ងា​ញ់​ ​គួ​រ​ឱ្យ​ច​ង់​ទ​ទួ​ល​ទា​ន​។​

វិ​ធី​ចំ​ហុ​យ​ស៊ុ​ត​ឱ្យ​ឆ្ងា​ញ់​ ​៖​ គួ ​រ​មា​ន​ទឹ​ក​ស៊ុ​ប​ ​ប្រ​មា​ណ​ ​២​-​៣​ស្លា​ប​ព្រា​បា​យ​ ​ចំ​ពោះ​ស៊ុ​ត​ ​១​-​២​គ្រា​ប់​ ​ប្រើ​ទឹ​ក​ផ្សំ​គ្រឿ​ង​ ​ឬ​ទឹ​ក​ស៊ី​អ៊ី​វ​ ​១​ស្លា​ប​ព្រា​កា​ហ្វេ​ ​ច្រូ​ច​ទឹ​ក​ថែ​ម​ប​ន្តិ​ច​ ​វា​យ​ឱ្យ​ចូ​ល​គ្នា​ ​យ​ក​ទៅ​ចំ​ហុ​យ​ ​១​០​-​១​៥​នា​ទី​ ​ឬ​បើ​ច​ង់​ប្តូ​រ​រ​ស​ជា​តិ​ ​អា​ច​ប្រើ​ទឹ​ក​បា​យ​ ​ឬ​ទឹ​ក​ដោះ​គោ​សា​ប​ ​ឬ​ទឹ​ក​ស​ណ្តែ​ក​ ​(​មិ​ន​ដា​ក់​ស្ក​រ​)​ ​ជំ​នួ​ស​ទឹ​ក​ ​នឹ​ង​បា​ន​រ​ស​ជា​តិ​ប្លែ​ក​មា​ត់​មិ​ន​ខា​ន​។​

វិ​ធី​ចៀ​ន​ស៊ុ​ត​ឱ្យ​ប៉ោ​ង​ស្អា​ត​ ​៖​ ​គោះ​ស៊ុ​ត​ចូ​ល​ចា​ន​ ​ផ្សំ​គ្រឿ​ង​តា​ម​ចំ​ណូ​ល​ចិ​ត្ត​ ​រួ​ច​ច្រ​បា​ច់​ក្រូ​ច​ឆ្មា​រ​ចូ​ល​ទៅ​ ​២​-​៣​តំ​ណ​ក់​ ​វា​យ​ឱ្យ​ចូ​ល​គ្នា​ ​រួ​ច​យ​ក​ទៅ​ចៀ​ន​ក្នុ​ង​ខ្ទះ​ដែ​ល​មា​ន​ខ្លា​ញ់​កំ​ពុ​ង​ក្តៅ​ ​នឹ​ង​បា​ន​ស៊ុ​ត​ចៀ​ន​ដែ​ល​ប៉ោ​ង​ ​និ​ង​ទ​ន់​ ​គួ​រ​ឱ្យ​ច​ង់​ទ​ទួ​ល​ទា​ន​មិ​ន​ខា​ន​៕​

0 comments

Post a Comment

Powered by Blogger.

Followers

Video Post