ថ្ងៃទី​ 20 ខែកកដ្តា ឆ្នាំ2011, ម៉ោង 09:08 AM អង្គរធំ

តិ ​ចនិ​ច​ស្ល​ស​ម្លតុំ​យ៉ាំ​​បង្ក​ង​ ​ឬ​ស្ងោរ​ជ្រ​ក់​ប​ង្ក​ង​ ​ឱ្យឆ្ងា​ញ់​ ​ជា​ដំ​បូ​ង​ ​អ្ន​​ក​​​​​គួ​​រ​ត្រៀ​ម​ប​ង្កង​ស្រ​ស់ៗ​ ​និ​ង​​ ប​ក​សំ​ប​ក ​​ដោ​យ​ទុ​ក​សំប​ក​ក​ន្ទុ​យ​ប​ន្តិ​ច ​ព្រោះ​ដើ​ម្បី​មិន​ឱ្យ​សា​ច់​រ​បូ​ត​ចេញ​ ​នៅ​ពេ​ល​ដែ​ល​ត្រូ​វទឹ​ក​ក្តៅ​ ​ប​ន្ទា​ប់​ម​ក​ ​ត្រូ​វ​វះ​ខ្ន​ង​ប​ង្ក​ង​ ​យ​ក​សរ​សៃ​ខ្មៅ​ចេ​ញ​។​

​ចំ​ពោះទឹ​ក​ស​ម្ល​ អ្ន​ក​គួ​រ​ប្រើ​ដុំ​ស៊ុ​បមា​ន់ ​ដើ​ម្បី​ផ្សំគ្រឿ​ង​ ​ដោ​យ​ដំ​បូ​ង ​អ្នក​ត្រូ​វ​ដាំ​ទឹ​កឱ្យ​ពុះ ​ទើ​បដា​ក់​គ្រឿ​ង ​តុំ​យ៉ាំ​ចូ​ល​ទៅ ​ដា​ក់​ប​ង្ក​ង​ តា​ម​ក្រោ​យ​។​ ​នៅពេ​ល​ដែ​ល​ប​ង្ក​ង​ឆ្អិន​ ​អ្ន​ក​ត្រូ​វ​ប្រ​ញាប់​បិ​ទ​ភ្លើង​ភ្លាម​ ​ព្រោះ​ ​ប្រសិ​ន​បើ​អ្ន​ក​រ​ង់​ចាំឱ្យ​ទឹ​ក​ពុះ​ ​បង្ក​ង​ នឹង​ស្វិ​ត​​ នឹ​ង​ធ្វើ​ឱ្យ​សា​ច់​រឹ​ងជា​ង​មុ​ន​ ​ជា​ហេ​តុធ្វើ​ឱ្យ​ស​ម្ល​ ​ឬ​ស្ងោ​រ​ជ្រ​ក់​បង្ក​ង ​មិ​ន​សូ​វ​មា​ន​រ​ស​ជាតិ​ឆ្ងា​ញ់​ ​៕

0 comments

Post a Comment

Powered by Blogger.

Followers

Video Post